Äntligen fredag!

Fredag, du är efterlängtad! Den här veckan har känts så otroligt lång. Beror väl på att jag har haft tenta och massa ångest både inför och efter den. Men nu är det äntligen helg! Jag hade bara en lektion idag på förmiddagen, så skönt. Perfekt en dag som denna.
 
Nu har jag precis satt mig för att försöka skriva lite som jag har missat i ledarskapen. Man hinner ju inte alltid med att skriva av power-pointen när det går för snabbt. Men innan jag börjar med det tråkiga så tänkte jag att jag kunde titta in här lite och snart ska jag värma på lite lunch.
ikväll ska jag och killen göra tacos och bara mysa loss. Imorgon åker han iväg tidigt till Södertälje för att träffa en kompis som bor där. Men jag hänger inte läpp för det, för att imorgon på morgon har jag bokat in mig på ett Body-pump pass. Det ska bli jättekul samtidigt som jag är lite nervös.. Var länge sedan jag var på ett träningspass och nu ska jag till Onyx träningslokal som ligger i stan, jag har aldrig varit där innan... Aja, jag får väl fråga mig fram helt enkelt.
 
Ha en härlig fredag alla ♥
 
 
RSS 2.0