Blommor, blommor, blommor

 Jag har fått dille på blommor. Dem är ju så fina och de gör sig så underbart bra på våran balkong tycker jag. Igår så åkte jag och F ut till Blomsterlandet och bunkrade upp med ännu mera blommor. Vi köpte en hortensia, en pelargon och tre olika kryddor. Såklart så hängde de ju med fina krukor till alla nya växter också. Jag tycker att det blev riktigt snyggt. Desutom dammsög vi hela balkongen och torkade av gammalt damm, så skönt att få det gjort också.
Vi satte även upp en till gardin på ena kortsidan där vi brukar sitta och äta frukost i solen. Den blev en liten vacker myshörna där nu. Vi är så otroligt nöjda och det känns ännu roligare nu att gå ut på balkongen och bara mysa runt bland alla växter.
 
Igår satt vi ute på balkonge och åt. F grillade ryggbiff, jag gjorde potatisgratäng och en sallad och till det så hade vi chilibea. Oj, så gott det blev. Jag åt alldeles för mycket som vanligt för att det är så himla gott.. Måste sluta! Och så drack vi lite rödtjut, Amarone. Inte jättegott i går faktiskt, tyckte den blev för stark!
 
 



RSS 2.0